Webcam

Haha, jag och Josse sitter och skriver på msn med varandra och vi har båda våra webcams på. Vi har superkul.
Vi låtsas som att vi har glömt att vi har webcamen på och låtsas peta oss i näsan, röven och så vidare. Sjukt barnsligt och extremt roligt!!

Första bilden

Jag har tagit första kortet på mig nu från datorn.
Jag är nyvaken, vaknade upp med gammalt smink och ont i halsen.
...Ha det i åtanke när ni ser bilden...

Trevlig dag före nyårsdagen!


Mellandagsshopping

Jag har faktiskt inte hittat några riktiga fynd än på mellandagsrean, tror inte att jag kommer att titta heller (Såg nämligen över min ekonomi idag, och efter datorköpet så bådar det inte gott). Men jag såg ett par så sjukt snygga skor på DinSko som jag bara var tvungen att ha. Det är ett par svarta klackisar (sjuk klack, de högsta hittills), med öppen tå och remmar vid anklarna. Ska lägga upp en bild så fort som möjligt. Fynd var det väl på ett sätt eftersom jag gillade dem jättemycket, men de var ju inte så jättebilliga, och det är ju det som jag gillar att hitta. Saker jag tycker är sjuktsnygga och som är extremt billiga = Fynd! =)

Såg även en ballongkjol på Monki i skotsrutig rödkjol med fickor i sidorna. Vet inte om jag kan kalla den för en ballongkjol, men den var pluffsig och stor framtill men lite tightare bak. Riktigt fin, och rätt så billig.

Allt som allt idag så har jag slösat runt 5000:- , inte så illa pinkat av någon som är sjukt snål annars!

;)

The Dark Knight

Jag såg The Dark Knight för första gången ikväll, och den var ju sjukt bra! Jag trodde att den skulle vara extremt hypad, lite så var väl fallet men den var fortfarande riktigt bra. Jag är extremt imponerad och stolt över Heath Ledgers skådespelarinsatts, så sorgligt att han är död. Hans dotter kan vara extremt stolt senare i sitt liv, om hon inte redan är det. Men hon är väl för liten än??

Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Jag tycker att Batmans röst är lite väl för mycket, men det är väl coolt. Vad vet jag??

Min nya dator.

Idag så köpte jag äntligen en ny dator! Ingen kan vara lyckligare än vad jag är just nu =) Jag ligger i Mickes säng och skriver just nu, han sover. Jag skulle också sova men det gick verkligen inte, jag är för sugen på att leka med min nya ägodel.

 Det blev en HP, 9tums med massa finesser som jag inte har en aning om. Jag fick ju dock inte med ett skrivprogram, förutom WordPad, vilket jag trodde att jag skulle få. Jag trodde faktiskt helt innerligt att man fick med det när man köpte en ny dator. Begagnad kan jag förstå, självklart, men en ny?? Det var ju därför jag köpte den här, så att jag kan ha den på föreläsningar och seminarium i framtiden. Sjukt smart... Men folk (främst Micke då) som hjälpte mig med mitt nya inköp berättade inte det, de trodde väl att varenda en visste att ett bra skrivprogram inte ingick.

En annan sak som jag tyckte var sjukt irriterande, det är min webcam. Jag kan tydligen ta kort med den, men själva skärmen när man har webcamen öppen är för stor för dataskärmen och vi har ännu inte listat ut hur vi ska göra den mindre. Micke är väldigt duktig på datorer, och han har försökt mer än vad jag har, men vi får det inte att funka. Hur kan man konstruera något sådant? Alltså, jag kan ta kort men man ser inte hela symbolen för att ta kort, utan man får lista sig till det. Sjukt svårt att förklara.

Annars så är den jättefin, jag gillar modellen massor! Och jag har ljud!! Tänka sig, jag har inte haft ljud på min dator på över ett år. Jag är i extas!!

Partied out

Yepp, I'm quite partied out! I have been partying everyday since Dave got here. Today it's a light day, so we're going to rest today, and tomorrow aswell, and party hard again on New Year's. I sound like a drunk, no? But it's NOT so, I would never let that happen to me. Michael looks so tired, you can't believe it really. He is always tired in the morning, but it usually sorts out during the day. But not now =) 


This saturday I had a party at my place, and this dude Henrik wanted to cut Michael's hair. I did it once, and it looked okey (I'm very surprised by my talents...) But Henrik wasn't very good, it looks absolutely awful! So Michael is going to get a professional haircut today, and I am going to look at the sale and laptops. I am finally going to buy a new computer, I don't know how long I have been waiting. And I can't never describe how much I need it. The computer I got now is soooooo broke!

Next time I'll write in my blog is from my new notebook!! NIIIIIIIHIIIIIIICE!
=)

"Och julen varar ända till påska..."

För det var inte sant, för det var inte sant... Nu är julen överstökad, och äntligen kan nyårsfirandet sättas igång ordentligt! Don't get me wrong, jag gillar julen. Men nu är julen över och det är dags för nya tag. Och iår ser jag verkligen fram emot att fira nyår, det kommer bli det första nyåret tillsammans med Micke (han var i USA förra året...) och så ska jag ha föreställning på Arbis samtidigt! Underbart! Jag kommer dock missa tolvslaget med Micke iår igen, men det kommer ju fler nyår. Vi har ju ingen brådska, vår tradition kan ju bli att inte pussas på midnatt :)


Nu ska vi iväg till Bacchus för att äta brunch alla nära och kära. Varför har vi bara sån här gemenskap när Dave är här? Varför kan vi inte ha så här hela tiden? Kanske skulle bli för tjatigt? Jag skulle ha tyckt om det, det vet jag!

See ya, don't wanna be ya!

Strålande jul

Åh, vad härligt det ska bli med massor av mys med familj och vänner! Äta god mat, kolla på bra tv-program, få presenter, dricka god glögg =) Min bästa tradition är julen!

Någon mer än jag som älskar julen? Tror ingen kommer att säga nej...


Jag är bara så himla orolig över ifall pappa ringer, vi brukar ju pratas vid vid högtiderna. Men iår så ringde han inte på min födelsedag, visserligen så ringde inte jag på hans heller, men jul så har vi ändå alltid pratat över telefon. Jag menar, en födelsedag är ju lättare att glömma bort än julen, speciellt med den här pr-hysterin över jul överallt!

Jag får väl bara hoppas på det bästa, vad nu det är, och njuta över det jag har istället! Det kommer inte att bli svårt, verkligen inte när jag har sånna underbara människor omkring mig!


Hoppas ni kommer att få en strålande jul, men allt som hör till!
Take care,
Love Malin.

Picolo Mondo

Mmm, Dave bjöd oss alla på mat idag! Vilken himla lyx! God mat var det också. Jag var visserligen superarg och trött när vi gick dit för jag hade sovit så lite. Maud och jag var uppe till över 6 imorse och sen vaknade jag klockan 10.30 - utan att kunna somna om. Så jag var lite smågrinig som man kan bli i sånna fall.

Men maten var himla god iaf. Jag åt tigerpasta med sjukt mycket rosmarin. Claes undrade vad jag åt, så jag svarade tigerräkor. Han hörde inte vad jag sa, utan trodde jag sa tigerrankor. Efter det så har vi sagt åt allting att det är tigerrankornas fel. Som till exempel nu när vi gick hem från restaurangen, så kom jag, Danne och Marcus först. Danne höll fast dörren så att de andra skulle tro att det inte gick att gå in, då sa jag att vi skulle skylla på tigerrankorna. Haha, himla superkul!!

Man måste nog vara med för att förstå det roliga. Eller ens tycka att det var roligt.


Nu blir det en lugn hemmakväll hos Eklunds med Dave, sen åker jag hem till min älskade katt och sover. Jag är fortfarande trött, trots promenaden ute i kylan.
Nu ska jag joina de andra på lite skumpa, bara för att.
Jag älskar Dave, trots att jag inte tycker om skumpa.

Stockholmsresa

Yeah, nu har jag även bokat biljetter hem till mamma på fredag. Jag hade sån himla tur som kunde åka upp till Sthlm just den dagen som alla andra ska åka hem till henne för att fira jul. Det kommer alltså att bli mamma, mormor, Thomas, Thomas föräldrar och älskade Meia-Mira. Hur mysigt som helst!

På lördagen sen när jag ska åka hem så ska Meia-Mira följa med mig, wiiiiiiiiiiiiiie! Många skulle nog tycka att det var tråkigt att vara barnvakt, att de inte skulle tycka om ansvaret att ha med sig en liten 4-åring på tåget. Men jag ser inte fram emot något annat än just det, det finns ingen bättre julklapp att få enligt mig =)


Julefrid

Snart är det julafton igen! Och som alltid så blir jag alltid lika glad, alltid lika roligt med julklappar och att alla träffas för att äta god mat. Jag har lyckats hålla mig frisk, jag har nästan alltid annars lyckats bli magsjuk. Lagom till all god mat, tror Gud straffar mig...

Haha, jag tycker att det är så roligt tt jag ska få den största julklappen som ligger under granen hos familjen Eklund :) Micke är väldigt avundssjuk. Jag och Maud skrattade lite om det och sa att det är ju faktiskt storleken som räknas, eller?! ;)

Imorgon bär det först av till familjen Karlsson. Ska bli väldigt trevligt att fira jul tillsammans med min kära pojkvän och min familj, första gången ever! Känner mig lite vuxen :)


Efter att vi har varit där så är det dags för partaj och julfirande hemma hos Eklunds med Dave. Det är tråkigt att inte Louise kan vara med oss, Louise är Mickes storebrors, Danne, flickvän. Hon kommer förbi oss på juldagen istället. Det kommer också att bli väldigt trevligt! Det här kommer nog bli en av de bättre jularna, TROTS att jag inte kommer få se en tomte. Än... Jag hoppas på en tomte när mina systrar och deras barn kommer hem från deras julfirande i England.


Annars...




Another christmas present

What is going on? I won another christmas present from work.

How's that possible? I never win anything...

Finally lunch

Now I have had lunch, finally! I was about to die of hunger! Almost...

But now I am full as a wolf =)

I won a Christmas present from work!! =)

Yeah, I was the first one to sell two of Telia's digital tv:s so I won a x-mas present! I didn't know what to get, because the presents are already wrapped. But I choose a hard gift, and it turned out to be a moose dressed in Santa clothes with candy inside. The candy was awful, it only tasted like sugar! I don't like that kind of candies, so I'm giving the candies to the employers. 

 
=)

But I'm still very grateful for my present, it's not everyday you reseve a gift just like that ;)

Dagens...

Jag har märkt att väldigt många bloggar om vad de har på sig, vad de ska göra, svarar på många frågor osv osv...
Jag tror nog att jag aldrig har gjort det, och jag vet inte om jag heller ska börja med det. Jag är nog inte så rolig som folk vill att jag ska vara för att de ska vilja läsa om vad jag har på mig, eller vad jag ska göra.

Jag är inte direkt så jätteintresserad av mode, utan jag har på mig det jag tycker om och det som är billigt!... Typ.

Men om vi ska testa, så kan jag ju säga så här att jag har på mig :
En orange,röd,brun,rosa prickig klänning från H&M med lite 60-talsstuk. Under den så har jag ett par grå stuprörsjeans från JC, sen har jag ett par högklackade kilskor från Skopunkten. Jag har även en marinblå kofta från H&M på mig, över klänningen.


Jag älskar fynd så jag kan till och med berätta vad kläderna kostade som jag har på mig; Klänningen 198:- som jag fick av min fostermamma, byxorna 495:- som jag också fick, skorna fick jag av en kompis (har ingen aning om vad de kostade egentligen), koftan kostade egentligen 198:- men jag köpte den på slutrean för 9,50 :- .

Me loooooove fynd!

Och vad jag ska göra idag då. Jag ska jobba från och med nu till 21.00. När jag har kommit hem så ska jag ta hand om min katt, plocka undan i min kära lägenhet för jag kanske får besök utan min kära pojkvän, hans kompisar, Dave och kanske även Camilla och Ian. Sen efter det så ska vi iväg (eller mötas på) Världens, Norrköpings bästa café och pub. Sen blir vi antingen Shit Faced och går vidare, eller så blir vi tråkiga och går hem.

That's my plan for today.

Om lönespecen

Den stämde tydligen! Det är så att jag ska få så mycket pengar, de har inte gjort fel. Utan jag har fått semesterersättningen också, och den gick på lite över 6000:- . Så  jag får ett bättre nyår än vad jag trodde att jag skulle få =)

Wiie, då har jag råd med min bärbara dator. Jag som var så orolig över decembermånaden så jag har sparat pengar också. Inte mycket, men så mycket som jag har haft möjlighet till iaf.

Nu är bara januari som jag är orolig över...

Barcelona

http://www.youtube.com/watch?v=OwwbXHNGsjU

Yepp, we're going to Barcelona. Me, Michael and Dave are going on a trip together in the beginning of January. How nice! I'm soooooo looking forward to it, imagine us three beeing shit faced together abroad!! WIIE! And I'll finally travel with Michael. That's something I've always wanted to do. I think he can be quite grumpy, 'cause that's something he can be otherwise as well when he is a bit tired. Haha, I would just love to see this side of him!

And to travel with Dave as well! I'm still very confused that I can have so much in common with such an older guy! How come? I don't know, he is just the best! That's why ;)

Congratulations Big Sister

My older sister Sanna turns 28 today. I still concider her to be my younger sister, well. Not younger sister, but I still see her as younger. I can't imagine that she is 28 now, she is so old! My dear sister Sanna.

I remember all the funny stuff we did as youngsters... Haha! Hilarious!

I hope you have a great day today!

Love!

Vilken ska jag ta?

Eftersom jag fick en sån himla underbar surprise med min lön nu i december så har jag ju råd att köpa mig en bärbardator. Hur underbart som helst. Men jag vet inte vilken jag ska ta. Jag vill ha en liten, söt netbook som jag kan ha med mig på resor, föreläsningar, seminarium eller bara kolla på för att den kommer att vara så söt.

Det finns ju så många på marknaden just nu, jag ska inte köpa någon ännu. Bärbaradatorer är väl också med på julrean? Eller?

Men alla dessa finesser... Vad är vad? WLAN, behöver jag det? Inbyggt 3G? Vista eller XP?
Åh, alla dessa konstiga termer och tekniska mackaplonger... Jag fattar inte. Om ni vet, hjälp mig!

Mitt första förslag är den här . Den är söt, och verkar vara bra. (Eller vad vet jag egentligen?!) Men, den här är ju fin den också ...

Hela världen är ett stort dilemma. Barnen i Afrika, finanskris, vilken bärbardator ska jag köpa...

Dave

Dave came here yesterday! How nice =) He just showed up at Eklund's place totally unannounced in the evening. Michael wasn't at home, he was with his brother and a couple of friends playing computer games... But I went home to the Eklund's and said hello to Dave! I haven't seen him for ages, since last May.

I can't really understand that I like Dave so much. He is so old, and we shouldn't have anything in common but we do. I like him very much, and he can teach me many things. He knows so much, and I can't stop asking him questions, about anything. And he always has an answer to my greedy lust of knowledge... :)

Well, got to start working again. I'm the only one who has sold anything today, wiiiie =) Don't know if I should be proud or not... haha!

Uppehåll

Nu har vi juluppehåll med gymnastiken, vi kommer att köra igång igen den 5:e januari. Jag kommer att vara alldeles galen under tiden, och behålla all energi tills dess. Jag är sjukt pepp inför vårterminen, fatta att lära sig massor av nya, coola volter!! Hell Yeah!

Även på Arbis så har vi bara en föreställning kvar, på nyår. Innan dess och efter det har jag inte alls med Arbis. Trist...

Dave is coming soon =)

Dave will arrive at Michael's place tomorrow. Then we will decide what we will do the days between Christmas and New Year's. Are we going abroad, are we going to stay and partying in Norrköping or are we going on a roadtrip to Stockholm? We don't know, Dave will have to decide tomorrow. It is his money...

After tomorrow he will go to his friends in the "outcast" of Norrköping, then he is going back to Michael's place and we will start to party and will party all days long until he is going back to the States.

Me like...

Welcome to Sweden Dave, we've missed you!

60-års festen

Hur underbar pojkvän har jag egentligen inte? Och hur underbara syskonbarn har jag inte? Jag är alldeles kär i dem allihop!

Som ni märker så gick det alldeles klockrent i lördags på Kärstins 60-års kalas! Jag var väldigt skeptisk över hur det skulle gå, men Kärstin kom bra överrens med Micke och Micke verkade inte tycka att min kristna släkt var så konstig =)
Han är ju verkligen inte van vid att sjunga bordsbön innan varje måltid, att människor ger Guds välsingnelse till varandra osv osv. Men det verkade inte göra så mycket för honom, för han sa efteråt att han hade haft trevligt! Världens bästa pojkvän!

Vi hade ju ett lotteri under kalaset, Micke vann hångelpriset med Uffe. Men de kramades bara. Haha, jag såg verkligen bådas miner. Det var himla roligt! Uffe kom fram till mig efter det och sa att jag hade en väldigt mysig kille. När jag sa det till Micke så svarade han bara : Såklart jag är mysig! Jag är ju världsbäst på att kramas!

Haha! Underbar pojkvän som sagt ;)

Jag är hur överlycklig som helst över att min familj tycker så mycket om Micke.

Jag är glad och lycklig! Nu behöver jag inte vara orolig över jul.

Lönespec

Hm, jag är väldigt förundrad över min lön den här månaden. Jag fick ju sparken från Swemedia den 3/11, men fick två veckors "uppsägningstid" (att jag ändå skulle få betalt i två veckor och slapp jobba under dessa veckorna). Igår så fick jag lönespecen från Swemedia som skulle utbetalas i December, och det står att jag ska få ca 9k!!

De måste ha gjort något fel, för så mycket pengar kan jag absolut inte få. Med tanke på att jag endast skulle få betalt för två veckor, och jag arbetade inte en enda dag av dem. Hur kommer det sig då att jag ska få så mycket pengar när garantilönen per månad ligger på 11000?

Ska jag säga till dem eller inte? Jag väntar nån vecka så får jag se... Om de har gjort bort sig får de ställa det till rätta, jag tänker inte göra det iaf.

Hoppas bara jag får behålla dem, jag behövde verkligen pengar den här månaden. Guds gåva? Ödets ironi? Hm...

Jag är sjuk!

Jag har blivit förkyld, eller nåt. Jag vaknade upp idag och mådde pyton, jag har sjukt ont i halsen och en huvudvärk som heter duga.

Jag är på jobbet idag iaf, det går inte särskilt bra för mig. Jag har inte orken att hålla tempot, och jag orkar inte argumentera med kunderna idag. Jag funderar på att åka hem och sova sönder mig med Micke, men jag måste jobba och måste få ihop lite pengar så att Januarimånad är säkrad.

Micke sa en sak till mig som jag inte har tänkt så mycket på tidigare. Han ska ju flytta in till mig i slutet av januari och då kommer ju vi att dela på alla kostnader!! Tjoho! Jag behöver i fortsättningen förmodligen inte ha panik över min pengasituation. Han är verkligen min räddare i nöden!

Tänka er, Micke och jag i min lilla lägenhet. Neeeej, inte i MIN lägenhet - VÅR!
=)

Pengaslöseri

Jag som arbetsslös (ja, eller inte längre. men jag får inte pengar förrän i Januari) har köpt julklappar för 2155:-, sen har jag köpt födelsedagspresenter för över 1000:- också. Inte illa pinkat utav nån som inte har pengar. Jag fattar inte hur jag har fått det att gå runt.

Igår köpte jag mat också, jag tyckte att jag köpte lite men ändå så gick det på 476:-. Hur gjorde jag det? Jo, jag köpte en ostjävel som var riktigt dyr. 130;- för julosten nummer 1 som hade en vikt på 2 kg.  Jag läste helt fel på lapparna som stod bredvid, då stod det 59:-/st, men det var ju osten bredvid... Illa.

Idag så är det även julfest med jobbet, och jag måste köpa nya strumpbyxor. Jag tänkte först köpa en ny klänning, men kom på att det skulle jag aldrig haft råd med så det fick bli en gammal klänning men med nya strumpbyxor. Nya strumpbyxor måste jag ha iaf, jag har inga svarta kvar som är hela. Har på mig ett par nu, där högertårna är helt borta på strumpbyxorna. Sen har jag en maska på vänster lår. Inte så vackert, Micke brukar säga att jag ser ut som en hora. Eller han gjorde det en gång iaf.

Innan firmafesten så ska jag hem till Erika i ca två timmar. Det ska bli trevligt att träffa henne en stund innan jag ska tillbaka hit. Då kan vi vara så där flickiga och göra iordning oss ihop som förr i tiden. Riktigt mysigt!

Imorgon så ska jag på 60-års kalas. Kärstin fyller 60 idag - GRATTIS! Jag och Micke ska till Korskyrkan för att träffa hela tjocka släkten och fira Kärstin tillsammans. Ska bli roligt att presentera Micke för alla, och att få träffa alla igen. En del har jag saknat massor! Alla mina syskonbarn - HERE I COME!!

Nu ska jag börja jobba!!

Smell ya later!!

Julmys

Igår blev jag bjuden på julmys hemma hos Tim och Maria. Vi drack kaffe, åt lussebullar och åt knäck! Riktigt mysigt! Maria har klippt sig, hon är supersnygg i sin nya frisyr. Hon har klippt page (hur stavas det?!) och lugg!

Det var så roligt innan jag åkte hem till dem, jag blev lite sen för jag höll på och tvättade massor. Sen sprang jag ner till stan och skulle köpa födelsedagspresent till Micke på stan, vilket jag sa till Tim. Tim sa åt mig att inte komma för sent bara, eftersom han skulle åka iväg vid halv fem, jag fattade det som att han skulle åka iväg 05.30 morgonen efter men att han skulle på INNEbandyträning vid 16.30... Jätteroligt!

Kanske så roligt när jag återberättar det! =)

Coffee

I need quite a lot of coffee to get started in the morning, and there isn't any today! And I also heard that we employees can only drink coffee during the breaks, what? If we want to drink coffee during the working hours we have to bring our own.

That's not even fun!

Catapult AB

Ja,men se där! Jag har börjat på ett nytt jobb. Den här gången också ett telefonjobb. Jag jobbar inte med extremförsäljning, utan jag jobbar på ett CallCenter.

Det projektet jag jobbar på för tillfället gäller Telias befintliga kunder. Jag ringer till dem som har telefoni och bredband hos Telia idag och frågar ifall de vill ha digital tv hos Telia också. Det är faktiskt ett väldigt trevligt jobb, jag känner mig inte som en irriterande och jobbig försäljare som ringer. Väldigt skönt!

Det är schysst folk som jobbar här också, och vet ni vad?! Det jobbar en Michael Jackson-imitatör här!! Say what?! My Goooood, jag är alldeles i extas! haha!

RSS 2.0