60-tals festen

Igår gick jag och Micke på fest med 60tals tema i Linköping hemma hos min klasskompis Jakob!
Det var en del vänner där från universitetet och en del andra, som jag kan tänka mig är Jakobs och Emmas kompisar (värdarna för festen, som förövrigt hade den här festen som födelsedagskalas!). Alla var så snygga. Och jag älskar värdarnas idé om att sätta upp en svartvägg där alla gäster skulle ställa sig när de kom in så de kunde fotografera oss! Himla bra idé! Jag och Frida hoppades på att vi skulle få ett A4papper med sitt eget kort, fast med många småkort, så att alla kunde gå runt och byta småkort med varandra. "Vill du byta småkort med mig?" Känns så lågstadiet! Underbart!

Jag var utklädd till pinuppa sort of, och Micke var en rockabilly-raggare! Sjukt snygg var han! Jag vill att han ska fortsätta se ut så varje dag :D Jag går också gärna runt i pinuppakläder, fine by me!

Så här såg vi ut precis
innan vi gick ner till tåget.

På pendeln så åkte vi med Jon och Louise, jag blev kär i Lollo och Micke i Jon! Micke blev rätt full under kvällen (köpte fem öl och en whiskeyflaska...). Han och Jon satt och pratade en himla massa om Red Hot Chili Peppers, vilket gjorde att Micke blev dökär. Fast det gör inget, jag kan ta Louise istället för Micke! :D

                                                               
Frida som skitsnygg Hippie,                    Micke och Jon.                                  Så här möttes vi upp.
och sen Louise.                                                                                                       Rawr!

Allt som allt var det en underbar kväll, jag hade väldigt trevligt!! Jag var väldigt trött sen när jag skulle hem, Micke somnade i mitt knä på stationen, och jag tvärslocknade på tåget efter att Micke blev hämtat av Danne och Louise. Nu ska jag försöka borsta ut mitt hår efter tuperingskriget!!

                          
Snygg kille!                             Mina sjukt snygga skor!   

Blommor, Tävlingsadrenalin och husdjurssorg!

 I lördags träffade jag upp Kärstin på stan för att kolla på lite balkongblommor! Det blev en heldag med henne och det var supermysigt och trevligt faktiskt! Jag var helt förvånad och avslappnad hela dagen, det var inte så som det brukar vara mellan oss. Hon fick till och med syn på mina tattueringar, och sa inget mer om dem! Helt förvånansvärt!

Vi testade även lite festklänningar jag kan ha på mig på bröllopet den 17 maj, de var så himla fina! Men om jag köper någon av dem kan jag inte ha på mig mina fina röda skor från Skottland. Och jag köpte dem ju bara för bröllopet... Men jag kan ju ha på mig dem annars också. Som till exempel på lördag när jag ska på 60talsfest (trots att mina skor är lite mer 50tal. Men jag kan vara en lite sen 60talist).


Min idol från 60-talet!
Rawr, vilken kvinna!


Josse kom hem till mig efter att jag var klar med Kärstin. Vi tonade mitt hår, så nu kan jag gå med i Mli Och Towe-gänget för jag har brunt hår. Men det var inte meningen att bli brunt, jag ville ha rött. Det kanske kommer om några tvättar. Mitt hår är ju fortfarande snyggt, men jag ville ju faktiskt ha rött. Och Josse kanske ska flytta in i lägenheten under mig, tjoho vad roligt det skulle vara! Det skulle ju vara kalas om Mli flyttade in i lägenheten över mig också :D Då skulle min lycka vara fulländad, nästan  haha :)


        B1

Tävlingen gick väl sådär för mig på redskapsdelen. Självklart var jag ju tvungen att göra bort mig på trampett, som alltid! Jag ska nog aldrig mer tävla på det för lagets skull. Fattar inte hur det kommer sig egentligen, med tanke på att det kan gå så jävla bra på träningarna! Det är nog adrenalitet och nervositeten som ställer till det. Jag har verkligen inga tävlingsnerver! Micha körde en pikvolt på vårt likavarv (vilket var gruperad volt) så vi fick inga poäng för det varvet, tyvärr! På matta så fick vi som mest avdrag för våra flickis-flickis tror jag, men annars så gick det bra. Jag är extremt imponerad över de som var med och tävlade för första gången i söndags!! Och att vi kom trea (visserligen av fyra lag, men vi kom ju inte sist som sagt!!!).


Gymnastik i mitt <3

Friståendet (dans) gick apbra!! Vi fick 7.6 av 9.8 på det, så det gick kalas!! Publiken började skratta när vi gjorde vårt "metal-move" vilket jag hatar, fortfarande... Och till och med Tommy gick fram till Erica och sa att han tyckte det var bra! Om HAN säger det, då är det ta mig fan bra!!! Aldrig att jag har hört honom ge en komplimang tidigare!! Never verkligen...

I måndags när vi hade trampetträning så tränade vi en stund med smlaget! Det var väldigt roligt, och de är så duktiga så det blev eggande! Jag körde några rondater på bordet, och det gick bra! Jag fick till mitt armdrag (äntligen) i slutet av träningen, och vi hoppade upp på över 6 tjockmattor! (vilket är ashögt!!!) Vi körde även bord på 9 hål, istället för 8, vilket aldrig tidigare har gått bra för mig! It's all in the head, som Erica påminner mig om hela tiden! :D Åh, vad det är lätt att prata bort massa tid på gymnastik!! <3

Igår så gick jag hem till Mli, hon avlivade Rossi igår! Det kändes fan som att det var min egna katt! Jag ville inte gråta inför henne, jag vet inte varför egentligen men jag ville bara trösta henne och visa henne styrka typ! Vet inte om jag kanske skulle ha tröstat henne mer om jag grät ihop med henne... Usch det var så jobbigt! Husdjur blir ju en del av familjen, när ett djur dör är det ju precis som att en i familjen dör! Men Rossi var ju faktiskt gammal, och han har levt ett väldigt bra liv! Mli har tagit så väl hand om honom, hennes lilla bäbis! Och varför ska han få lida för? Då är det bättre att avliva honom! Mli gjorde ett bra val, men ett väldigt svårt val. Jag lider med henne, och för alla som förlorat ett djur. Det är inte lätt. .................Kajsa..............

image57
Det är Rossi som ligger i bakgrunden, och lillebrorsan Morriz som jag matar!
R.I.P Rossi <3



Nu ska jag gå iväg med Camilla till Eriks hjälpen och kollade på lite skor tills på lördag. Jag ska även se om jag hittar något till Tim.

Hej!

Vilken kändis vill du ha som artist på en gårdsfest?

Lyssnade på P3 (som alltid varje morgon) och de pratade om vilken kändis de ville ha med på en privatfest hemma hos dem själva. Programledaren ville först ha Pet Shop Boys, men ångrade sig sen efter att de spelade "Sing Hallelulja" med Dr. Alban, då ville hon helt plötsligt ha Dr. Alban hemma hos sig. What? Jag är inte särskilt kändiskåt (som en viss Camilla...) men hellre P.S.B än Dr. Alban. Jag lyssnar inte på nån av dem, men hellre ett storband än en svensk tråkkändis! Jag vet vem jag skulle välja iaf, och det är inte Dr. Tråkmåns iaf!

Världens bästa!

Idag så har jag skrivit lite mer på min Dickens "uppsats", men den är fortfarande inte klar, men jag orkar inte skriva mer. Nu har jag skrivit typ 3 sidor och det får vara nog! Jag kan nog sitta med där på seminariumet och diskutera ändå! Det är ju det viktigaste! Efter skolan ska jag hem till sjuklingen Micke och äta mat (potatisgratäng, kyckling och pepparsås: nice!). Igår så lagade jag faktiskt till värsta lyxmiddagen för mig själv! Det blev lax på spenatbädd i ugn, med färska champinjoner, tomater, mozarella, cashew, färsk oregano och olivolja på med kokt potatis till. Sjukt imponerad av mig själv och över att det blev så gott (jag hade inget recept så förväntade mig bajs). Tur att det blev gott för det kostade rätt mycket! Men jag glömde min snusdosa i affären som jag köpte samtidigt som ingredienserna! Surt...

Idag så ska jag köpa mig en flaska vin som jag ska dricka alldeles själv hemma hos mig sen efter Micke, för jag ska sitta och plugga ikväll. Jag känner mig inte patetisk eller sorglig, bara ambitiös och rolig! Jag har ju snart praktik igen, och det måste jag planera för innan jag åker till Gotland med mamma. Det ska bli spännande att se hur vi klarar av att vara tillsammans i sträck under fem dagar. Det har vi aldrig varit med om tidigare, ja förutom när jag bodde med henne men det var jag alldeles för ung för att komma ihåg.

Jag och mamma.

(Lyssnar fortfarande på P3 och hör Rihannas nya låt, och hon sjunger verkligen : "You're so ugly when you cry! Please! Cut it out!" Haha, sjukt roligt!!)

Igår så var jag med Mli, det var dömysigt! Det var länge sen det hände, och mer utav det ska det bli. Annars kommer jag inte att klara min vardag!! Efter att jag hade gått därifrån träffade jag på min gamla flamma Simon. Och han har blivit pappa, say what? Den killen? Som inte ens kan ta hand om sig själv? Eller, vem är jag att dömma? Han kanske har ändrat sig... Men det var roligt att se honom iaf!

Vi är rätt så
charmiga ibland!


Fatta att få barn nu? Stört... Men det kanske är på tiden om man tänker på alla andra som skaffar barn nu. Näe, usch så jag säger! Jag tänker verkligen inte skaffa barn nu, jag ska plugga klart först och flytta utomlands! Jag måste ju få leva mitt liv först innan jag ska börja ta hand om en annan. Och vem ska jag skaffa barn med? Micke? Njaaae, han vill nog INTE! haha:)

Sjukt fint väder idag, och jag har på mig en klänning! Feint! Nu får det gärna hålla i sig så att man kan bli lite brun, få vara mer utomhus och känna lite värme och glädje för en gångs skull!

Den här klänningen
 har jag på mig!

Nu ska jag ner till systemet, sen vidare till campusbussen, till diskussionsseminariumet, till campusbussen igen, hem till Micke, äta, hem till mig och Phoenix och sen ska jag plugga. Markus Krunegård ska ju  till Hugos idag, ska man dit iaf?

Jaja,
Tjing!

Lik en kändis?

Jag har fått höra att jag är lik en del kändisar, och jag blir så glad varje gång för alla kändisarna är alltid skitsnygga!
Sist fick jag höra av Eric att jag var lik Julianne Moore. Annars har jag hört Twiggy och Nicole Kidman (har hört fler men kommer inte ihåg, eller vill inte komma ihåg kanske...)

                  
Julianne Moore       Nicole Kidman,                      Twiggy
                                            Malin?
                                                                                        
      Julianne?                     Nicole?               Twiggy?

Vem är du lik?


Och förövrigt så är jag så här gammal:
20 yrs, 274 days, 181912.25 hours! Kul eller hur?!

Ögonläkarbesöket

Nu har jag varit på sjukhuset med Micke (han hann att komma precis när jag tänkte gå). Jag var jättenervös och tyckte det var helt onödigt att gå dit egentligen, med tanke på att mitt öga känns okej idag.

Först fick jag anmäla mig till receptionen, efter en halv pucko och en munk kom en sköterska. Hon kollade min syn där jag fick läsa upp bokstäver på rader. Det var faktiskt lite pinsamt att Micke var där för nu så fick han verkligen veta vilken dålig syn jag har! Jag hatar sådana tester, jag känner mig så gammal! Och varför skulle jag göra ett sånt test för?

Efter en stunds väntan, och efter ett roligt repotage ur Tara, tidningen för 40+kvinnor, ropade en läkare upp mig. Hon kollade mina ögon i en sån där jobbig makapär där de strålar massa starkt ljus på ens ögon. Hon sa att jag hade rispor i mitt vänstra öga, och att det går över av sigsjälvt om några dagar. Jag behövde inga droppar eller någon behandling, skulle bara vänta med att ta på mig linserna tills mina ögon kändes bättre.
               
               Jag tycker jag passar 
               bättre utan glasögon.


Allt det där för 250 kronor! Vilken rip-off! Fast de sprutade in nån gul sörja i mina ögon för att se risporna tydligare, jag tyckte det skulle vara jätteroligt om jag hade gått därifrån med typ knallgröna ögon. Men ögonen blev inte ens lite gula, trots att gojset som de sprutade in var gult!

Jag och Micke var med om en jätterolig promenad när vi skulle gå hem. Jag har aldrig tidigare gått från Vrinnevi, inte Micke heller, så vi började med att följa gångbaneskyltarna mot centrum, men om vi hade följt dem hela vägen hade vi varit tvungna att gå runt hela skiten. Så vi tänkte gena genom en lite skogsdunge vi såg (mellan Vrinnevi och Söderleden). Tur för oss att de bygger om söderleden så att vi hade nånting att gå på. Vi har nu alltså gått en bit på söderleden (70-väg) och korsat och haft oss på en del vägar, trafikerade som icketrafikerade, innan vi hittade en gångbana igen! Sjukt roligt!

Ibland har vi väldigt kul ihop,
ibland så bara pussas vi.

Nu ska jag snart gå iväg till träningen. Jag ska vara tränare för dem som ska ha fristående idag, inklusive mig, jag hoppas bara att Anna kommer så de andra har något att göra. Erica har lunginflammation, det bådar inte gott. Varken för henne eller för tävlingen nästa helg. (läääääskigt)

Och ikväll blir andra natten irad som jag inte sover med Micke. Tur att jag har Phoenix iaf. Och imorgon  kan han inte sova här. Det är så trist att sova själv.


Tokens of love

Igår i skolan under Written English, så läste min underbara lärare upp mitt efternamn fel. Han uttalade det Eringsta, istället för Eringstaad. Jag har påmint honom flera gånger om det, för jag kan bli riktigt irriterad om någon uttalar mitt efternamn fel, och igår fick jag göra det igen. Det blir alltid lika komiskt när det händer, och när jag och Lars skulle redovisa våra svar för klassen sa min lärare : Lars och Malin Eringstaaaaaaaaaaaaaaad, could you please... Varpå jag svarade : Ah, I love you! Och min lärare svarade : Likewise, Malin.

Mm, jag tror jag har honom på g. Näe, utan varför jag skrev upp det här nu är för att jag undrar ifall det blev en jättekonstig situation för honom. Det är ju inte direkt vanligt att man som elev säger till sin lärare att man älskar den. Vare sig man menar det eller inte... Ska jag be om ursäkt? Eller ska jag bara låta det vara? Ska jag vänta och se hur det blir under nästa seminarium vi har?

Jag blev även bjuden på grillparty av Lars (en annan lars, fast från universitetet också). Mysigt! Sen blev jag bjuden på party hemma hos Tim dit Pester och hans flickvän ska komma, sjukt nice. Candy bjöd in mig att parta med henne och senare gå på konsert, lovely. Men, allt detta är på lördag. Irriterande!

Idag så har jag ringt ögonkliniken på Vrinnevi. Det kändes väldigt onödigt att göra det idag, med tanke på att mitt öga känns bra idag. Varför kunde jag inte fått tag på dem igår för? Då hade jag ju fortfarande ont i ögat... Jag har fortfarande missfärgningen i ögat, så jag har ju bevis... Haha! Micke ska följa med mig dit idag, jag ville inte gå själv! Jag tror jag har fått gråstarr, och Jonas tror jag har en inflammation. Vi får se vad läkaren säger.

Igår satt jag och Micke vid datorn en längre tid hemma hos honom. Jag kollade upp min baby på diverse hemsidor och fick reda på att det ska göras en realityshow om Michael och hans familj, I SÖDRA ENGLAND! Huvudpersonen kommer vara Tito, men Michael ska flyga in dit emellanåt för att hälsa på. Shit! Om det ska börjas sändas på en kanal jag inte har så ska jag skaffa mig den by all means necessary. Jag frågade Micke om han ville följa med mig dit, och han sa att han kunde det! Tjoho, vad glad jag blev! Och jag började nästan gråta av lycka. Mickes kompis Dave bor i Californien, ca 3 timmar från Michaels Neverland! Micke sa att vi kunde åka dit tillsammans och hälsa på Dave samtidigt! Gah, vilken karl jag har! Jag kan verkligen skatta mig som världens lyckligaste med den karl vid min sida!
                  
A token of love for            Rawr!
my God!

Idag så gick jag upp tidigt för att ringa ögonläkaren (som tidigare har nämnts), efter det så har jag städat och pluggat. Jag har faktiskt skurat dörrarna till min kyl och frys! Det är inte till normaliteten! :D

Näe, nu måste jag gå till Vrinnevi! Jag kan inte vänta på micke längre... Jag är sen, me don't like...
Tjohej!

En ensam plugg-och-göra-massor-dag idag.

Idag gick jag upp 08.30 och redan så har jag hunnit med att gå till Coop för att köpa frukost, ätit frukost, stoppat i tvätt i tvättmaskinen, plockat fram min Säljöbok som Lydia ska låna av mig, letat busstider tur/retur till Stockholm, maskat av Phoenix, bryggt och hällt upp kaffe. Bland annat.

Vad jag mer ska göra idag är att plugga, jag måste bli klar med Tornbergboken nu mm mm, sen ska jag träffa Lars idag för att plugga Pedagogical Grammar med honom, efter det ska jag träna och efter den kommer Micke hem till mig. Jag kollade med Camilla ifall hon ville att vi skulle svänga förbi henne en snabbis då.

Jag och Mli bestämde oss för att gå på Andreas begravning tillsammans igår över telefonen. Jag kände att jag ville ha henne med mig om jag skulle gå dit, det känns mycket bättre att vara två utbölingar tillsammans än en ensam. Det här är första gången jag går på en öppen begravning. Ska man ha med sig blommor som man går fram och lägger på kistan? Vad händer efteråt? Blir hon begraven direkt efter ceremonin?

Igår låg jag och kollade på Moulin Rouge med Phoenix, efter att jag hade kommit hem från Micke. Den filmen är så underbart bra, jag älskar den! Jag gråter lika mycket varje gång jag ser den! Jag är väldigt svag för kärleksfilmer med olyckligt slut.
 
Jag dansade på Arbis förut,
det påminde lite om Moulin Rouge.

I lördags somnade jag med linserna på i typ två timmar, och jag har fortfarande ont i ögonen. Igår så kunde jag inte ens vara med på träningen för att jag inte kunde sätta i linserna, och jag kan ju verkligen inte träna med glasögon. Jag testade att köra några varv igår, men mina glasögon flög bara av. Så jag fick agera tränare igår. Jag som kände att jag behöver gå igenom mina träningsvarv, det är bara 13 dagar kvar till tävling. Jag sätter inte min flickisflickis längre, och det känns surt! Men jag är den enda i truppen som sätter en handvolt-frivolt, tjoho:D

Jag fick mail från lensway om att de har skickat mina linser nu, de skickades den 4:e så mina linser borde förhoppningsvis komma fram snart (jag hoppas på idag...) Om de linserna kommer snart, så borde mina bruna linser komma snart också! Det ska bli himla nice att bli brunögd igen, de hade nämligen inga knallgröna linser. Too bad. Himla irriterande att jag behövt vänta så himla länge, de har ju en "varorna-skickas-inom-24-timmar-policy" som de inte verkar hålla så bra.

Jag försöker spara pengar till en ny dator nu, jag har väl kanske 2000 på sparkontot som jag säkert behöver använda i slutet av den här månaden bara för att jag är så himla fattig. Och jag måste börja kolla på sommarjobb också, eller kolla MER på sommarjobb. Ett sådant behöver jag iaf, i Sverige eller Spanien. Skit samma vilket egentligen (eller?) för pengar behöver jag ju, så nu känns det som att jag tar vilket som!

Jaharå, nu ska jag gå ner till tvättstugan igen och sen börja skriva sammanfattning av Tornberg.
Tjing!

Gårdagens bravader

Okej, dagsplaneringen för igår gick väl sådär.
Grammatik; homework and classroom compendium Check
Didaktik; läsa kap. 8 + läslogg Nope
Austen&Bronte; read through Nope
städa Check(men stökade till allt direkt efter)
Gå över till Camillo Nope
Kolla när Claes borrar Check
Åka hem till Micke Check

Det jag gjorde mer var att bada och vilade en stund. Jag gick även ner till stan för att fika med Mli och Jeni. Jag köpte även avmaskningsmedel till Phoenix som jag gav till henne, vilket hon inte tyckte om! Sen fick jag världens plan om att hänga i folkparken och spela kubb. Så det blev planen för kvällen, sjukt mysigt!

Sen gick Malin hem tidigt, och blev uppvaktad av idioter så jag ringde till Leonard. Leonard kom hem till mig och stannade tills jag hade lugnat ner mig. Så himla snäll kille! Jag älskar han, han är underbar!

Idag så gick jag och tränade vid 11, bakis och dan men bra gick det! Vi var där i över tre timmar och gick igenom hela dansen. Det börjar se riktigt bra ut, hoppas bara att allt sitter tills tävlingen. Som är sjukt snart...

Nu har jag badat, jag sitter och äter nudlar och tänkte slå mitt rekord i Harpan!

Tjing!

Sannaspecial

När jag träffade Basse och Sanna så stod hon och jag och pratade rätt så mycket, medan Basse betalade.
Hon berättade att hon ska börja en kurs där hon ska få trycka t-shirtar, snacka om att jag blev avis! Jag vill också!
Hon sa att hon skulle ägna sig åt svartvitadjur, såsom kossor och skator! Coolt tycket jag! Jag specialbeställde en Sannaspecialtshirt! Underbart!

Sen sa jag att jag ville ha en Wayne's World tshirt! Hihi, det skulle vara så himla roligt! Typ på framsidan står det : Wayne's World, och på baksidan : Excellent.  Hur coolt skulle inte det vara? Haha, eller om det stod Foxy på hela framsidan och sen Garth på baksidan... Hihi!

Med dagsplaneringen än så länge så har jag pluggat klart grammatiken, markerat ut på väggen var lampan ska vara. Bäddat sängen, plockat undan lite grejer hemma hos mig, och öppnat balkongdörren för att låta de kalla vårvindarna smeka mina ben under skrivbordet.

Hej!


Dagsplaneringen

Nu idag så ska jag plugga grammatik, didaktik och literatur. Sen tänkte jag försöka ha tid för att städa lite. Sen kommer Mickes pappa hem till mig med en borrmaskin så ska vi borra upp en lampa vid min svartvitrandiga fotölj (det ska bli min nya läshörna där!), och en hylla i mitt kök (där jag ska ha sugrör :D jag älskar sugrör).

Micke ska på arbetsintervju idag, hoppas det går bra! Vem kan säga nej till honom nu egentligen? Med ny frisyr och nya kläder...

Igår så var det väldigt trevligt hemma hos Tove. Vi var många tjejer, plus Edvin stackars krake! Jag gick hem rätt tidigt, och tänkte att jag skulle sova värsta länge idag men jag vaknade av min inbyggda väckarklocka vid 9. Jag kan inte sova länge längre. Lite tragiskt men praktiskt!

Jag ska vara kattvakt åt Camillos katter idag. Spike och Stina-here i come! De är så söta! Underbara! Ska gå dit och mysa med dem sen när jag får tid över.

Okej, checklistan för idag:
Grammatik; homework and classroom compendium ___
Didaktik; läsa kap. 8 + läslogg ___
Austen&Bronte; read through ___
städa___
Gå över till Camillo ___
Kolla när Claes borrar ____
Åka hem till Micke ___


Nya dager

Micke har klippt sig! Han har klippt sig kort! Jag trodde inte att det skulle bli bra (jag är ju så galen i långt hår!), men han blev riktigt snygg! Och nu så behöver jag inte borsta igenom hans hår längre, det kunde verkligen bli väldigt trassligt! Micke har även införskaffat sig nya skor, kofta, väst och en ny röd vårjacka! Sjukt nice!

Han klippte bort
en halvmeter...

Jag mötte Sanna och Basse på systemet idag, de ska till London imorgon! Jag blev sjukt avundssjuk! Inte för att de skulle till London, men för att de ska iväg ihop! Jag har ju precis varit borta i två veckor så jag behöver inte vara det igen på ett tag (kan faktiskt vänta tills sommaren) men jag vill också åka iväg med min partner nångång....snart... Och sen så vill jag iväg med Mli också! Vi har pratat om det flera gånger, först att vi skulle iväg till Málaga men det blev aldrig av. Och nu så har vi sagt att vi kanske ska hitta på något över nyår! Det skulle vara helt underbart!

Ikväll så ska jag hem till Towe där Mli, Tessan och Angelika också ska. Jag ska dit med min nyinköpta vinflaska. Testade en ny smak idag, tänkte att jag skulle lyxa till det. Regala, White Wine, 13 %, 52kronor. Beskrivning: Under flera tusen år har vin tillverkats i de trakter som idag är Rumänien. La Revedere Regala är ett vitt vin i traditionell rumänsk stil. Det är gjort på feteasca regala-druvan och är halvsött och fruktigt med en liten ton av honung.
Det är inte riktigt som det vinet jag, mli och towe drack sist. Då var smakerna av halm, jord osv...

Jag åt lunch med min kusin Erika idag. Det var länge sen vi gjorde det. Och det var länge sen jag träffade henne så här tätt inpå (2 ggr på mindre än en vecka). Inte för att det är något fel, utan det är faktiskt väldigt trevligt. Med tanke på att jag träffade ju henne typ varje helg när vi var yngre. Vi pratade alltid vid per telefon och så hittade vi på en massa saker, som att åka på läger, åka till fjällen...Vi gick alltid upp mitt i natten till köket för att äta rostisar med ost och marmelad, och drack oboy till. Tider det...

Just det, jag har också klippt mig, fast bara klippt till en lugg (Och jag har ju tyvärr inte haft lyxen med att köpa till mig nya kläder...). 
 
Ajöss sneluggen!

Markus Krunegårds nya skiva tycker jag är väldigt bra. Både jag och Micke tyckte inte att det fanns någon dålig låt på skivan. Bästa låten är nog faktiskt "Jag är en vampyr", men jag tycker mycket om "Idioter" också!

Såg att det lyste. Hörde musik. Just där och då tog jag det som en invit
Men din blick var mörk och märklig där du stod på den trasiga mattan bredvid okända skor
Jag fatta allt och ingenting där stod ju du som alltid skulle vara min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var. Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar.
/Jag är en vampyr

Elda bastun. Bär lite ved. När ska vi nånsin få se dig le?
Bär vatten låt hjärnan vara ifred. Du har tänkt tillräckligt. Tänk inte mer
Dricker kaffe och tröstar dig. Säger att ni är mycket mognare än mig
Du svarar inte men håller med i spelad ödmjukhet
Pratar med morbror som är sur. Jävla EU.
Inget på riktigt längre. Allting rivs av bidrags pengar.
/Idioter.

Ja, nu är det dags att börja göra iordning sig för tjejkvällen! Jag måste hinna plugga grammatik innan jag ska dit. Har ju fortfarande inte fått betygen för förra året för att jag har missat ett seminarium för mycket, ajsingbajsing malin! Illa, illa! Men det ska jag ta tag i nu. Och ja, jag väntar fortfarande på mina nya linser!

Hej! 

RSS 2.0