Ögonläkarbesöket

Nu har jag varit på sjukhuset med Micke (han hann att komma precis när jag tänkte gå). Jag var jättenervös och tyckte det var helt onödigt att gå dit egentligen, med tanke på att mitt öga känns okej idag.

Först fick jag anmäla mig till receptionen, efter en halv pucko och en munk kom en sköterska. Hon kollade min syn där jag fick läsa upp bokstäver på rader. Det var faktiskt lite pinsamt att Micke var där för nu så fick han verkligen veta vilken dålig syn jag har! Jag hatar sådana tester, jag känner mig så gammal! Och varför skulle jag göra ett sånt test för?

Efter en stunds väntan, och efter ett roligt repotage ur Tara, tidningen för 40+kvinnor, ropade en läkare upp mig. Hon kollade mina ögon i en sån där jobbig makapär där de strålar massa starkt ljus på ens ögon. Hon sa att jag hade rispor i mitt vänstra öga, och att det går över av sigsjälvt om några dagar. Jag behövde inga droppar eller någon behandling, skulle bara vänta med att ta på mig linserna tills mina ögon kändes bättre.
               
               Jag tycker jag passar 
               bättre utan glasögon.


Allt det där för 250 kronor! Vilken rip-off! Fast de sprutade in nån gul sörja i mina ögon för att se risporna tydligare, jag tyckte det skulle vara jätteroligt om jag hade gått därifrån med typ knallgröna ögon. Men ögonen blev inte ens lite gula, trots att gojset som de sprutade in var gult!

Jag och Micke var med om en jätterolig promenad när vi skulle gå hem. Jag har aldrig tidigare gått från Vrinnevi, inte Micke heller, så vi började med att följa gångbaneskyltarna mot centrum, men om vi hade följt dem hela vägen hade vi varit tvungna att gå runt hela skiten. Så vi tänkte gena genom en lite skogsdunge vi såg (mellan Vrinnevi och Söderleden). Tur för oss att de bygger om söderleden så att vi hade nånting att gå på. Vi har nu alltså gått en bit på söderleden (70-väg) och korsat och haft oss på en del vägar, trafikerade som icketrafikerade, innan vi hittade en gångbana igen! Sjukt roligt!

Ibland har vi väldigt kul ihop,
ibland så bara pussas vi.

Nu ska jag snart gå iväg till träningen. Jag ska vara tränare för dem som ska ha fristående idag, inklusive mig, jag hoppas bara att Anna kommer så de andra har något att göra. Erica har lunginflammation, det bådar inte gott. Varken för henne eller för tävlingen nästa helg. (läääääskigt)

Och ikväll blir andra natten irad som jag inte sover med Micke. Tur att jag har Phoenix iaf. Och imorgon  kan han inte sova här. Det är så trist att sova själv.


Kommentarer
Postat av: Anna

BALLAN! jag har med blogg nu :D men oroa dig inte för tävlingen, vi löser det! I promise, vafan, vi ska bara ha jävligt kul!! Och om det känns bra på söndag, kan vi ha tur och KANSKE, KANSKE få ett fett likavarv på tumbling: flickis-flickis!!! (johan, ola, jimmy, alex, steffi, micha & DUUUUUU!!!) mest du ;) för fan nu kör vi! värsta lagpepp ska vi ha! puss

2008-04-09 @ 23:28:13
URL: http://annamaerta.blogspot.se
Postat av: Anna

.com ska det ju vaaaa!!

2008-04-10 @ 16:15:00
URL: http://annamaerta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0