Tvätt- och sorteringsdag

Yepp, idag är dagen då jag tar tag i mitt liv igen. Nu ska här plockas undan, sorteras, tvättas osv osv. Jag har tvättat sen kl.12, och plockat undan massor hemma under den tiden. Jag kommer tvätta fram till kl.15, för då ska jag ta mig en promenix hem till Eklunds och kolla på gardiner som Fru Eklund ska slänga.


Micke flyttar in till mig den 17: januari. Så om några dagar är jag sambo =) Ska bli väldigt roligt. Alla förberedelser är så himla roliga tycker jag. Jag kollar i massor av gamla pärmar som jag inte har kollat i på jättelänge, jag slänger massor av saker som jag inte har en aning om varifrån jag fått dem... Jag har bara bott här i lite över två år, men ändå har jag samlat på mig massor, verkligen massor! Men jag gömmer det ganska så bra ;) Fatta då Mickes föräldrar som har bott i deras lägenhet i 9 år!! Jag förstår då att de har massor att slänga. Speciellt när de ska flytta från en femma till en trea. Inte lika farligt som när vi flyttade från landet in till stan när jag var yngre. Från en superstor villa till en stor lägenhet. Sen flyttade vi från den stora lägenheten till en mycket mindre lägenhet. Det var massor att slänga och magasinera!


Men idag iaf så springer jag upp och ner för de tre trapporna från min lägenhet till tvättstugan nere i källaren. En ganska jobbig tripp, speciellt när man bär på tvättkassar! Jag älskar dock den biten, för då kan jag spionera lite på mina grannar. Eller bara undra vad de håller på med =) Kan berätta lite om det huset jag bor i ett helt annat inlägg, så att mina älskade grannar får ett helt eget inlägg =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0