En summary om vad som hänt på sistonde...

Micke åkte iväg till USA i slutet av april och ska komma hem i mitten av maj. Under den tiden hade jag tänkt att jag skulle göra en himla massa nödvändiga saker; tvätta, städa, sortera, organisera osv. Det har jag visserligen gjort, men inte så mycket som jag hade tänkt. Det har ju varit så fint väder, så det har blivit mer av varan parkhäng.

Jag har tränat massor gymnastik, och varit tränare. I måndags så hade vi en reunionträning med massor av gamla gymnaster som kom på besök samtidigt med nya gymnaster för terminen. Det var jätteroligt! Sen så fortsätter jag att träna idrottskolans elever som har gymnastik som specialidrott. Det har gått väldigt bra för mig på träningarna, ni som känner till volter lite kanske förstår handvolt-sträckt frivolt med skruv? Det kirrade jag i måndags =)

Mormor har gått bort, den 27 april dog hon. Hon hade problem med hjärtat, men det hade inte hunnit bli så pass allvarligt ännu. Hon dog i sömnen, innan alla slangar, tuber, maskiner och allt sånt på sjukhuset. Jag anser det som bästa sättet att dö på, i sömnen! Jag ska sjunga solo på mormors begravning, "Two sleepy people" heter den. Väldigt jazzig, jag har aldrig hört den tidigare, men det går säkert bra. Det var en av mormors favoritlåtar.

Jag har fått sommarjobb på Kolmårdens Djurpark, superskoj! Jag ska jobba vid elbilsbanan, det kommer bli hårt i sommar =) Massor barn att ta hand om hela tiden! Tur att jag älskar barn, att jag klarar stress och kan hålla humöret uppe! ;)

Jag har gjort massor av roliga grejer tillsammans med underbara vänner. Jag, Mli, Thompa och Ande åkte på roadtrip till landets utkanter (Vadstena) och åt glass, jag har grillat på gården med grannar och tränare Erica, jag har grillat med Maud och Claes, jag har hängt i folkparken med gassande sol, kall öl och trevligt sällskap, jobbat på Arbis i baren... Ja, jag har haft fullt upp helt enkelt =)

Hoppas att ni har haft det bra!!

Sorry folks...

Ja, det var väldigt länge sen jag uppdaterade bloggen. Men det är så himla tråkigt att Micke är i USA så jag har ingen lust med någonting. Och däri är bloggen inräknad.

Sen så har jag varit ute och myst i vårvädret med härliga vänner och kalla öl!

Vad har ni gjort sedan sist?

RSS 2.0