Vardagligt, eller?

Idag gick jag upp samtidigt som Micke, dvs 07.10. Jag känner mig rätt så ambitiös ibland, men ändå inte. För hur mycket gör jag egentligen på morgonen? Fast jag pluggar mer på morgonen än på kvällen... tror jag.

Min syster opererades igår. Jag har inte hört av mig, eller jag har skickat ett sms. Det är så jag visar att jag bryr mig, ett sketet sms! Jag hoppas hon förstår att jag tänker på henne iaf. Jag har även bestämt med hennes dotter att hon ska komma hit idag. Mitt lilla syskonbarn :) Eller lilla och lilla. Hon är ju mer som en syster för mig. Det skiljer bara 6 år mellan oss, och mellan mig och min syster skiljer det sig 18. Min syster skulle ju faktiskt kunna vara min mamma. Spooky!

Ikväll blir det Johnossi med Micke. Det ska bli dönice. Jag lyssnar inte på dem, men det jag har hört är ju bra. Och att få umgås med Micke är ju underbart! Jag och Micke har varit tillsammans i fyra månader på fredag, är det så pass? Vad fort tiden har gått tycker jag!

Och på fredag ska jag förhoppningsvis träffa Angelo, jag har saknat honom. Speciellt i tider som dessa! Om det går så som jag har tänkt ut det så ska vi laga mat och kolla på film ihop. Då blir vi nog Johan, Angelo, Irene, Micke och några fler. Det kan nog bli himla mysigt, hoppas jag!

Näe, nu måste jag iväg till skolan. Ska se om jag har träningsvärk eller inte... Haha, en timmes magstyrka igår var inte så skoj... :)

Love!


Vuxen?

En sak de flesta som känner mig känner till om mig är att jag älskar reklam! Jag tycker det är så himla roligt att kolla i de olika bilagorna och jämföra. Vilka har billigast kycklingfilé, eller vem har dyrast? Vilka är veckoerbjudandena för den här affären nu? Osv... Varje gång jag tänker på det så känner jag mig så gammal! Det är ju sånt som jag minns Stig gjorde när jag bodde hemma hos dem. (Willys hade ingen rolig reklam idag, men det hade Lidl, de har jättebilligt lösgodis, bara 29.90ke per kilot!!!)

Och sen så älskar jag melodiefestivalen! Och jag brukar alltid ha rätt om vilka som åker vidare. Jag älskar att kolla på deras kläder, deras koreografi, lyssna på deras texter och låtarna. Jag tyckte faktiskt att Perrellis låt var bra, hon kan nog klara sig bra. Och det är alltid bra om man får kvala in, för då blir folket vana vid låten och gillar den mer för att den har fastnat. Kvalning är bra tror jag! Micke hade spelat in melodiefestivalen åt mig, vilken karl jag har! Han hade även med sig cola och kokosbollar! UNDERBART!

En kompis till mig blev även gravid nyligen, och två kompisar har precis fått barn. Ska jag känna press? (Grattis Strid till lilla Jasmine!)

Hur många vuxenpoäng är det egentligen?

Igår så la vi fram min säng framför tvn och kollade på film där. Det var helt underbart, massa mys!!

Men det jag är mest känd för
är att jag jämt är barnslig, så det jämnar
nog ut sig med vuxenpoängen tror jag!


Och varför snöar det för???? Jag vill ha VÅR!

Syskonbarn 14/3 2008

Jag fick ett litet syskonbarn igar, en liten flicka pa 3.600gram! Det kanns jattekonstigt och helt underbart! Annu ett till barn att leka med! Helt underbart nar barnaskaran bara vaxer! Och snart sa ar det val Sannas tur att skaffa barn, och sen sa ar det min... Sen, Julias tur kanske??... Det kommer nog droja innan Sanna far barn, desto langre tills jag far och annu langre tills Julia far...Jaja!

Om jag hade haft nagra pengar kvar sa hade jag kopt nagot till mitt nya lilla syskonbarn, men jag har sagt att jag inte ska ta ut mer pengar! Nu far det vara nog! Och det roliga ar att jag nastan inte har kopt nagra saker till mig sjalv, utan mest souvenirer till andra! Men jag kopte ett par skor igar, Mli du kommer att do! Lovart!! Jag lovade Micke att inte ha pa mig nagot mer utom dem nar jag kom hem, men jag tror inte det! Haha, hade varit en rolig syn pa flygplatsen!

Ja, Storbritannien har varit helt underbart! Vi har haft roligt hela tiden! Inte brakat nan gang, utan bara skrattat och haft oss! Jag och Frida hade en dispyt med Jonas pa parliamentet, vi blev sa irriterade pa honom! Men han blev irriterad pa oss, och vi diskuterade ju bara sa det ar lugnt! Vi var ju pa samma plan liksom, och det gick ju over nar vi slutade prata om det! Sa det ar lugnt!

Nu ska vi snart aka fran hostelet, vi har checkat ut men inte dragit in till stan an! Planet gar vid 20tiden sa vi har gott om tid pa oss, men jag vill aka nu!! Gah, jag missar ju melodiefestivalen! Suck....


Ja, Sverige here I come!!
Puss och kram!

Bye Edinburgh, Hello Glasgow!

Ja, nu ska det snart bara av till GLasgow. Vi sitter och vantar pa taxin just nu, orka ga typ 1 km med vara vaskor... Nae, tror inte det riktigt!!

Edinburgh har varit valdigt trevligt!! Vi akte igar pa en dagstur med buss upp till the highlands of Scotland for att se Loch Ness, och kanske till och med Nessie. Vilket vi inte gjorde, vilket jag inte heller forvantade mig! Men resan var bra for det, himla vacker natur! Vilka berg!! Och det snoade! Sa hogt upp var vi!

Nu aterstar det bara att se vad Glasgow har for oss! Vi har hort att det ar varsta partystaden, men lite kultur finns val ocksa far vi hoppas. Sakert inte lika mycket som det finns i Edi, men nagot kan vi sakert hitta pa! Jag vill ga pa teater, Nesim vill ga pa botaniska tradgarden, resten vet jag faktiskt inte! Men imorgon ar det Fridas dag, sa hon far bestamma! Idag far Jonas bestamma, igar fick Nesim bestamma. Tim bestamde i tisdags och jag i mandags! (Ser ni monstret?)

Mli tatuerar sig idag, jag ar jattespand over att se hur det blev! Jag hade helt glomt bort det, Storbritannien har fatt mig att glomma mycket. Speciellt skolarbeten... Jag fick aven ett mms av Josse pa Phoenix, jag borjade nastan grata. Och sa fick jag ett jattegulligt sms av Micke!...Mmm, det ar sant jag lever for!! SNART KOMMER JAG HEM, MLI!och resten!

Jag kopte ett nytt smycke till min lapp, det sag sa konstigt ut med silver och gult blandat! Battre med guld hela vagen, undra om jag ska tvinga Micke att betala for det? Det var ju han som attackpussade mig sa det gick sonder. Ett under att mina tander inte gatt sonder...

Johnossi den 27e da, hanga pa??? Jag ser fram emot det, inte for att jag lyssnar pa dem men jag far ju vara med en trevlig pojke som ar helt underbar! Som faktiskt borjar bli mer och mer som en man, GILLART!!

Nae, nu blir det taxi till tagstationen och sen tag till Glasgow! Jag kommer hem om tva dagar! See ya!

Love from Scotland! <3

Scotland

Ja, nu ar jag i Skottland. Veckan i Chester var underbar! Vi hade makalost roligt! Shoppingrundturen kunde jag ha skippat, det var bara dyra markesklader till hogapriser... Sag en jattefin skjorta som jag tyckte skulle passa Micke, men den var sa dyr och jag ville inte kanna mig som en mamma. Han far nagot annat istallet! Jag hittade lite saker till Mli, och sen till B1 ocksa... Sager inte vad det ar...

Vi var pa skolbesok tva dagar, i onsdags och torsdags, och det var valdigt larorikt! Lararna var inte precis likadana som i Sverige, vad bra vi har det i Sverige egentligen! Sa kande jag ju efter skolbesok i Spanien ocksa, men anda! England borde ju ha hogre standard an Spanien med tanke pa att England ar ett rikare land! Det forsta jag sag pa den forsta skolan vi besokte var en kille som "faced the wall" for han hade varit "naughty"... Hm...

Vi akte ut pa dagsutflykt till Wales, och shit vilket landskap de har! Massa berg, och vattenfall overallt! Och alla far!! Sa sota! Jag satt bredvid Pester Stalnack (hans engelska namn... haha) och han ar himla trevlig! Sen resten av sallskapet ar ju ocksa roliga, speciellt Frida :D Dar kunde vi inte shoppa direkt, verkar som att alla i Wales ar tanter...

Men iaf, vi anlande till Skottland idag. Vi har precis checkat in pa vart hostel efter virriga minuter pa stan nar vi letade efter busshallsplatsen. Det slutade med att vi tog en taxi... Vi hittade busshallsplatsen, men det stod pa en skylt dar att inga bussar gar dar langre, inte sen april forra aret. Vi vagade inte ta chansen att stanna dar och vanta pa en buss som inte skulle komma, sa vi kallade till oss en taxi. Chaufforen var dotrevlig! Hon hade varldens roligaste dialekt!! Jag maste lyssna pa hur skottarna later imorgon nar vi ska turista oss inne i stan! Haha, tanker pa Willy i Simpsons! Och vi sag faktiskt killar med kilt pa sig idag. Det var nan match i rugby mellan skottar och engelsman. Jag vet att jag kommer gora bort mig nan gang har i Skottland med att saga england/engelskman istallet for skottland/skottar... Vi har ju en "tavling" om vem som gor bort sig mest under resan, jag leder stort! Jag har typ 25 poang medan Tim, som ar tvaa, har 5...

Nu ska vi vara har i fem dagar, sen ska vi dra oss till Glasgow! Det ska ocksa bli himla spannande men det tar jag upp senare istallet!

Jag saknar Phoenix som fan, jag undrar om hon ens kommer att komma ihag vem jag ar! Hon har sakert glomt bort mig tills jag kommer tillbaka! Hoppas inte det, det skulle vara himla trist... Micke vet jag att han kommer ihag mig, det har jag listat ut i hans sms jag fatt! Mmm, jag lever for dessa sms jag far... Inte for att jag far sa manga-trist! Mli skickade ett himla gulligt sms till mig, och B1 skickade ett fint mms! Sant blir jag glad av! Och sen nar Tim harmar Pontiak och Frida hanger pa! Eller nar Nesim gosar upp mig i skeden! Love :D

Jag kommer hem om precis en vecka nu, minus/plus nagra timmar! Da ska jag antligen fa ha min mysdag med Micke! Lovely! Mickes foraldrar skickade mig en lagesrapport over hur det gick pa andra chansen med melodifestivalen! Nordman och Sibel! Ingen Carola??? Hm.... Underbara manniskor de dar Maud och Claes!

Love from Scotland, and see you soon!!!

RSS 2.0