Titta vad jag hittade!

Imorse så gick jag till "kvartersaffären" för att köpa kaffe, det går inte att plugga utan kaffe! När jag hade betalat för mitt mellanrost ser jag någon väldigt intressant. Det ligger en sliten bok precis vid utgången, jag läser vad som står på den och bestämmer mg för att ta med den hem. Det är en "vandringsbok", en sådan som jag har velat hitta hur länge som helst!


"Jag tillhör ingen, men du får glädje av mig tills du är färdig med mig,
för sedan överlämnar du mig till någon annan som också
behöver mig! / Oriana"

Jag läste lite ur boken, första sidan bara, och blir helt fascinerad över författarens sätt att skriva och beskriva. Författaren heter (eller hette) Paul Wellman, vet ni vem det är? Ska ge er ett utdrag från första sidan, han beskriver staden Konstantinopel och dess kvinnliga karaktär;

"Den låg som en kvinna i armarna på tre uppvaktande älskare - Bosporen, Propontis (numera Marmarsjön) och Gyllene Hornet - berikad av all världens skatter och med vårdslös stolthet prålande med de praktfulla byggnader som utgjorde hennes ovärdeliga smycken; blaserad, sensuell och lockande, med det sjudande livet hos en miljon invånare pulserande i hennes ådror. Inom henne stridde motsatta  lidelser mot varandra, ytterligare understrykande den eviga oron och motsättningen i kvinnans natur."

Vem vill inte fortsätta läsa den här boken egentligen? Jag tycker den låter så vacker. Om någon är extra snäll så skickar jag den här boken vidare till er!

Kommentarer
Postat av: Stephanie

fin blogg.allt väl

2009-04-16 @ 11:13:49
URL: http://steffiis.blogg.se/
Postat av: pjoltas

Du måste ju lämna boken på ett kryptiskt ställe sen ju. Japp, ska bloglova redhead. Våga prova satelitgrejen på min blogg. =)

2009-04-16 @ 11:34:44
URL: http://pjoltas.blogg.se/
Postat av: mie

BARA ETT TIPSSugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=872009-04-16 @ 11:43:59
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Anders

Du har inte lust att låta den vandra vidare hit sen? Den verkade spännande. :)

2009-04-16 @ 12:02:17
URL: http://dopplereffekten.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

SVAR: hihi tack så mkt <3

2009-04-16 @ 13:59:44
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ååå, va kul att hitta en sådan bok :)

Det verkar riktigt bra, skulle också vilja läsan den!! ;)

2009-04-17 @ 18:24:42
URL: http://mammasofia.blogg.se/
Postat av: Karin

Kul!

Jag lade en massa pocketböcker och Modetidningar i mitt trapphus när jag flyttade. Gick en halv dag så vart allt upplockat. Kul när det man själv haft glädje av går vidare till andra =)

2009-04-18 @ 00:52:06
URL: http://vackerunderbar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0