Spotify och grillning

Igår så fixade jag och Micke spotify, tack så mycket bredbandsbolaget. Både jag och Micke har väntat på en inbjudan och i deras väntlista men inget har hänt. Kan det ha att göra med att de har gått i konkurs? Att många använder sig utav det?

De som inte har spotify ännu har möjligheten just nu, den som skriver det roligaste skämtet får en inbjudan personligen utav mig! (Och skriv självklart er mailadress) Lycka till =)

Idag så ska MJ-gänget hem till oss, vi ska boka flygbiljetter och grilla. Micke kom på den underbara idén att grilla igår när vi satt och funderade över vad vi skulle äta. Jag tycker vi har varit så tråkiga i vår matlagning på sistone, så det är var från ovan skänkt! Johan och Sanna var på idén, Joseph har inte svarat... Får ta och ringa honom om nån timma, ska ge honom en chans att vakna först om det skulle vara så att han har sovmorgon.

Micke ska grilla nåt slag av kött, jag kan verkligen inte det där, och jag ska göra grönsaksspett. Kanske köpa majskolvar? Det var länge sen, och det är ju så himla gott! Sen blir det även att dra sig iväg till Systembolaget och köpa en bag-in-box rödvin. Tycker ni om rödvin? Köp då "Umbala", 3 liter, väldigt gott, röd vin för 128:-. Det mest värda vinet någonsin? Tror det...

Nu ska jag fortsätta plugga engelsk grammatik.

Kom ihåg skämtet om ni vill ha Spotify!

Kommentarer
Postat av: Bellaaa

Ja men eller hur, att lämna en kommentar är ju kul! :)Jag måste erkänna att jag faktiskt inte förän häromdan inte ens visste vad Spotify var, haha pinsamt men sant o det är inget skämt tyvärr :P

2009-04-17 @ 10:09:46
URL: http://bellaaadeluxe.blogg.se/
Postat av: eva

Vad mysigt och grilla!!!Det bästa som finns är ju när våren kommer och man kan va ute:)

Önskar dig lycka till med:)

2009-04-17 @ 10:34:01
URL: http://keltisk.blogg.se/
Postat av: Pjoltas

Pjoltas är redan innehavare av Spotify och älskar det!

I Sthlm ska det bli kallt så jag har tagit fram "the one piece" (overallen)..men det stoppar ju inte lite grillning. Ha så mysigt! /Pjoltas, en trogen prenumerant

.

.

http://pjoltas.blogg.se

2009-04-17 @ 13:09:12
URL: http://pjoltas.blogg.se/
Postat av: Daniel

ojojoj grill, vin å annat gött.. låter härligt!! Vill meeee!!Beklagar din vän. Det är så hemskt. Men vi hoppas din vän och min Elin har det bra nu. Det tror jag på. Tack för att du prenumerar på mej. Ska förstås göra det jag med.grilla mysigt ikväll!

2009-04-17 @ 14:39:44
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Angelica

sv en klänning. D

2009-04-17 @ 16:06:07
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Juliahhh

Det var en gång en igelkott som lärde sig att andas med röven istället för munnen. En dag satte han sig på en stubbe och dooog, hahahahahahahaha aah aah hahahahaha!!

Du har min mail;) älskar dig!

2009-04-17 @ 16:40:49
Postat av: Tim

Jag vill egentligen inte ha Spotify, och det här inte ens ett skämt, bara en rolig grej jag kom på alldeles nyss som jag måste dela med mig av. Vet du vad Talgoxe heter på engelska? Great Tit! HAHAHAHAHAHAHAHA!

2009-04-17 @ 18:21:02
URL: http://nordantill.blogg.se/
Postat av: Angelica

jätte kul att du gillar det ! ja jag ska nog böra visa tillvägagångssätt och kanske förklara lite också hehe, självisk jag är . ska bli bättring med det, om du kollar under kategorin jag syr så hittar du nog en beskrivning på en kjol jag tidigare gjort =)

2009-04-17 @ 22:58:14
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Stephanie

SV: Jodå min dag har varit bra.

Så roligt stt du aka grila =D

2009-04-18 @ 14:18:20
URL: http://steffiis.blogg.se/
Postat av: anna

Spotify är heltr underbart! :Dmen finns ju lätta sätt att få invites på, fast som man inte vet förrän man väl har fått sin första invite ;D

2009-04-20 @ 20:35:28
URL: http://kaffeknarkare.blogg.se/
Postat av: anna

ah! jag glömde ju skämtet!Har du hört om filmen dom ska göra om michael jacksons näsa?

Borta med vinden! :D

förlåååååååt jag kunde inte låta bli :D

2009-04-20 @ 20:38:30
URL: http://kaffeknarkare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0