En summary om vad som hänt på sistonde...

Micke åkte iväg till USA i slutet av april och ska komma hem i mitten av maj. Under den tiden hade jag tänkt att jag skulle göra en himla massa nödvändiga saker; tvätta, städa, sortera, organisera osv. Det har jag visserligen gjort, men inte så mycket som jag hade tänkt. Det har ju varit så fint väder, så det har blivit mer av varan parkhäng.

Jag har tränat massor gymnastik, och varit tränare. I måndags så hade vi en reunionträning med massor av gamla gymnaster som kom på besök samtidigt med nya gymnaster för terminen. Det var jätteroligt! Sen så fortsätter jag att träna idrottskolans elever som har gymnastik som specialidrott. Det har gått väldigt bra för mig på träningarna, ni som känner till volter lite kanske förstår handvolt-sträckt frivolt med skruv? Det kirrade jag i måndags =)

Mormor har gått bort, den 27 april dog hon. Hon hade problem med hjärtat, men det hade inte hunnit bli så pass allvarligt ännu. Hon dog i sömnen, innan alla slangar, tuber, maskiner och allt sånt på sjukhuset. Jag anser det som bästa sättet att dö på, i sömnen! Jag ska sjunga solo på mormors begravning, "Two sleepy people" heter den. Väldigt jazzig, jag har aldrig hört den tidigare, men det går säkert bra. Det var en av mormors favoritlåtar.

Jag har fått sommarjobb på Kolmårdens Djurpark, superskoj! Jag ska jobba vid elbilsbanan, det kommer bli hårt i sommar =) Massor barn att ta hand om hela tiden! Tur att jag älskar barn, att jag klarar stress och kan hålla humöret uppe! ;)

Jag har gjort massor av roliga grejer tillsammans med underbara vänner. Jag, Mli, Thompa och Ande åkte på roadtrip till landets utkanter (Vadstena) och åt glass, jag har grillat på gården med grannar och tränare Erica, jag har grillat med Maud och Claes, jag har hängt i folkparken med gassande sol, kall öl och trevligt sällskap, jobbat på Arbis i baren... Ja, jag har haft fullt upp helt enkelt =)

Hoppas att ni har haft det bra!!

Kommentarer
Postat av: Anders

Det blev nåt fel på den så jag rättade till det. Alla låtar är kvar. :)Du hade glömt att klicka i "Collaborative Playlist" som du ser om du högerklickar på listan. Men som sagt, här är den nya länken och med den kan vi lägga till och ta bort musik båda två.http://open.spotify.com/user/bob.lunta/playlist/61tZ104bRM8S36yPRI3rMP

2009-05-08 @ 16:17:17
URL: http://dopplereffekten.blogg.se/
Postat av: gymnast från annan förening

Dålig uppdatering på ngf-bloggen, kan ni inte uppdatera lite oftare så man ser vad som sker under året? :)

2009-05-09 @ 10:08:56
Postat av: pjoltas

Beklagar sorgen och grattis till sommarjobbet. Hjula lugnt! =)

2009-05-14 @ 08:29:58
URL: http://pjoltas.blogg.se/
Postat av: bröllopsbloggen

Hej, mitt sociala experiment bröllopsbloggen har nu funnits i en vecka och redan nu har tusentals besökt bloggen.

Jag vill gifta mej min plånbok säger annat så nu är bröllopsbloggen startad där jag söker privat personer företag som kan hjälpa mej förverkliga min dröm...kan du hjälpa mej??

kanske en länkning eller följa mej på min resa...

allt räknas! tillsammans kanske vi lyckaskram

2009-05-14 @ 08:31:41
URL: http://brollopsbloggen.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Ååå, visst är han söt♥

Helt underar!

Allt bra med dig då?

Kram

2009-05-16 @ 12:37:49
URL: http://mammasofia.blogg.se/
Postat av: Karin

Har du fått mailet om att Jackos konserter är inställda??

2009-05-20 @ 19:23:17
URL: http://vackerunderbar.se
Postat av: Sofia

Har du gått och dött eller har du bara glömt bort att du har en blogg? :P

Tycker att det är dax att börja uppdatera lite, har ju annars inget att läsa ju :(Puss på dig vännen

2009-06-05 @ 10:43:43
URL: http://mammasofia.blogg.se/
Postat av: Kinga

Hej!

Först av allt vill jag bara säga ärligt, att:

Ja, detta är en reklam-kommentar, och ifall jag på något sätt gjort dig arg på grund av det, så ber jag om ursäkt!Vi har nämligen en tävling i vår blogg, där man kan vinna ett presentkort från http://www.solentro.se på 500kr i 5 veckor.

Varje vecka drar vi en ny vinnare! Solentro är en hemsida där man kan göra sin egen bok!

Vi går genom listan på 'Litteraturbloggar' via 'Bloglovin'. Därför får du som litteraturblogg denna lilla reklam från oss!Vi driver en twilightblogg, och om du gillar böckerna är det ju superkul, men denna tävling är bredare än så!

vi vill nå ut till andra läsare, blivande författare eller poeter! Författande är det som drivit oss till att starta denna bloggen, och tack vare böckerna hade inte vi varit något.

Så denna tävling är ett stort tack till alla läsare, där vi kan ge tillbaka och kanske upptäcka en ny blivande bestseller?Tävlingen hittar du här:

http://www.thetwilightsaga.se/gor-en-egen-bok/Ha en trevlig helg :D:D:Dmvh Kinga Dukaj

Admin och designansvarig på

http://www.thetwilightsaga.se/

2009-10-19 @ 01:07:27
URL: http://thetwilightsaga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0