Gårdagens bravader

Marina kom hem till mig lagom till Earth Hour, så den första tiden så satt vi i mörkret hemma i vårt kök och försökte plugga. Det gick inte så bra att läsa en novell och skriva en uppsats till den i mörkret. Det var väldigt mysigt med ljus tända överallt i köket, men vid kl.21.00 var vi tvungna att tända lamporna igen...

Det var väldigt roligt att hjälpa Marina med hennes läxa, det var länge sen jag gjorde något sånt här. Jag kände att det här är mitt kall, jag är fan bra på att lära ut och få mina "elever" att tänka själva. Det jag märker är att jag måste träna på mitt tålamod, eller det kanske bara är mot min syster jag har lite tålamod?

Som ni såg på bilderna i förra inlägget så blev vi wild and crazy. Som alltid. Jag och hon har en tendens att dra fram det bästa (eller värsta) i varandra, så vi drev runt i köket som små virriga, halshuggna höns. Hon fick även sminka mig igår, och jag tyckte ju såklart att jag var jättesminkad. Vågade inte ens klia mig i ansikten.

Sen så gick vi vidare iaf, Marina ville gå ut för första gången på två år. Så vi gick förbi Wasa, det är ju där som det är billigaste och flest folk på "köttmarknaden" som Marina så vackert kallade det. Jag och Marina dansade runt som galningar, vi struntade helt och hållet i alla andra. Fast dem kunde inte sluta bry sig om oss, guh vad de höll på. Jag tyckte inte om wasa innan, och jag tycker verkligen inte om det nu heller. Aldrig mer att jag går dit. Usch för män!

Men jag gör gärna om den här dagen med min syster!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0